Träningsverksamhet

Tåsjö IF bedriver träningsverksamhet för barn, från cirka tre-fyra år och uppåt. Vi delar in oss i grupper med hänsyn till ålder, skidvana med mera.
Föräldrar och andra vuxna är också välkomna att delta på träningarna.

Träning varje tisdag
Vi har träning varje tisdagskväll klockan 18.30 under perioden november till april.
Vi börjar med lek och försäsongsträning i gymnastiksalen i Kyrktåsjö. När snön kommit och spåren är dragna träffas vi vid klubbstugan i Mon, Tåsjö, cirka fem kilometer från Kyrktåsjö.
Där finns föreningens elljusspår på totalt 2,5 kilometer. Vi har också ett skidlekområde vid klubbstugan.

Tävlingar
Under säsongen försöker vi att gemensamt åka iväg på ett antal tävlingar i närområdet, till exempel Sigvard Jonssons Minne och Stenhammarsloppet.
Föreningen avslutar säsongen med ett klubbmästerskap. Det brukar bli en trevlig aktivitet för hela familjen.

Tränarstaben
Inom föreningen finns flera barn- och ungdomstränare som gemensamt ansvarar för träningarna.
Är du intresserad av att vara med, hör av dig någon av tränarna.

Telefonnummer till tränarna är:

Katarina: 070-659 65 63                         Magnus: 070-620 69 93

Välkomna att träna med Tåsjö IF!