Träningsverksamhet

Tåsjö IF bedriver träningsverksamhet för barn, från cirka tre, fyra år och uppåt. Vi delar in oss i grupper med hänsyn till ålder, skidvana med mera. Föräldrar och andra vuxna är också välkomna att delta på träningarna.

Träning varje tisdag
Vi har träning varje tisdagkväll klockan 18.30 under perioden oktober till mars.
Vi inleder med försäsongsträning och utgår från gymnastiksalen i Kyrktåsjö. När snön kommit och spåren är dragna träffas vi vid klubbstugan i Mon, Tåsjö, cirka fem kilometer från Kyrktåsjö. Där har föreningen ett elljusspår på totalt 2,5 kilometer. Vi håller också på att anlägga ett skidlekområde vid klubbstugan.

Tävlingar
Under säsongen försöker vi att gemensamt åka iväg på ett antal tävlingar i närområdet, till exempel Sigvard Jonssons Minne och Stenhammarsloppet. Föreningen avslutar säsongen med ett klubbmästerskap. Det brukar bli en trevlig dag för hela familjen.

Tränarstaben
Inom föreningen finns flera barn- och ungdomstränare som gemensamt ansvarar för träningarna. De är Katarina Bjelke och Maritha Norkvist som tar hand om de mindre barnen samt Richard Persson, Thomas Blom, Per Wiktorsson och Magnus Ahlstrand som tränar med de äldre barnen.

Telefonnummer till tränarna är:
Katarina            070-659 65 63
Maritha             070-583 10 54
Richard             070-648 64 31
Thomas            073-803 55 08
Per                   070-324 18 23
Magnus             070-620 69 93

Välkomna att träna med Tåsjö IF!